FARROW&BALL BY D&G

Sinds 1946 vervaardigt Farrow&Ball op artisanale wijze verf en behang vanuit Dorset, Engeland. Vandaag is Farrow & Ball het lievelingsmerk van decorateurs overal ter wereld. David & Goliath heeft de meest courante kleuren van Farrow & Ball op stock en geeft u deskundig advies.

De verf van Farrow&Ball bestaat uit een uiterst zorgvuldig geselecteerd pallet van 132 kleuren. Kenmerkend zijn het hoge pigmentgehalte, de rijke harsbindmiddelen en het hoge refractiekarakter, die leiden tot een karakteristieke verf met een intensieve diepe kleur. 

 

Daarom vertrekt elke pot verf  reeds in de juiste kleur uit de fabriek in Engeland.  Dit is de enige manier om te komen tot de hoge intensiteit en uniformiteit van de Farrow&Ball verven.

 

Farrow & Ball vervaardigt verf voor binnen en buiten, voor muren, hout en metaal. Zowel voor glanzende als matte afwerking.  Farrow & Ball heeft ook aangepaste primers en  verven voor speciale toepassingen.

 

Het behang van Farrow&Ball wordt handmatig vervaardigd volgens de blokdrukkunst, op basis van dezelfde artisanale verf.

 

Alle Farrow&Ball verf is water gedragen, geur arm, en met minimale vluchtige organische stoffen, dus met een zeer geringe belasting voor het milieu en perfect voor een gezonde woonomgeving.  Ze is aangenaam toepasbaar door vakman en geoefend doe-het-zelver.

Farrow & Ball is vandaag het premium merk verf met showrooms in alle wereldsteden.

 Bij David & Goliath hebben we staalpotjes van alle kleuren en hebben we ook heel wat courante verf op stock.  Indien niet kunnen we leveren in enkele dagen.  Bij ons krijgt u ook kleuradvies.

Bezoek de website
English